21 d’octubre del 2011

ACTA ASSEMBLEA SANT FELIU DE CODINES 17.10.11

Ens reunim a les escales del centre cívic a les 20'00.
Es considera que hi ha quòrum suficient per a prendre decisions i malgrat que desitjem el contrari fem una reunió llampec en la que parlem sobre:

1. Que l'assemblea va justeta de quòrum i que cal tirar endavant la proposta de reunir-la dos cops setmanalment independents (però sincronitzats) l'un de l'altre.

2. La recollida de brossa del camí de les Elies. La Magalí ens explica que ha intentat localitzar els propietaris dels terrenys per a demanar-los permís per a netejar les vores del camí i que no els ha trobat. En Quim exposa que el CESF (Centre excursionista de St. Feliu) realitzarà una jornada de neteja del camí dels Feliuans el diumenge 29 d'octubre probablement a les 8'00. En Xavi i en Jordi comenten que qui té un terreny té l'obligació de mantenir-lo net per llei i que potser caldria denunciar el propietari no per a denunciar-lo a ell sino per a denunciar el fet.

3. En Jordi exposa que el dimecres (19.10.11) hi ha reunió de la coordinadora a Mollet a les 21'00 a la plaça de l'ajuntament.

4. En Jordi exposa que avui dilluns s'està celebrant una reunió preparatòria de la trobada de pobles i vil•les a celebrar-se el 3 desembre d'aquest any a la que asisteixen en Xavi i en José, no sabem del cert si amb massa èxit...

5. La recollida de signatures contra l'enganxada de cartells per la campanya del 20N. Es debat si seguir recollint firmes o no. Es comenta que queda pendent enviar els fulls escanejats als regidors de l'ajuntament de SFdC i als caps de partit.

6. En Xavi i en Jordi exposen que l'ajuntament de la Llagosta ha fet una moció en la que es defensa el dret a l'habitatge i que potser aquesta es podria extrapolar a l'ajuntament de SFdC (més info aquí).

7. Facilitem a la Magalí per a que els reparteixi a la seva escola els flyers que ens han fet arribar en Dani i l'Èrika que convoquen una reunió el dia 19 (dimecres a Badalona) per a estudiar com defensar l'ensenyament públic, fer-lo de millor qualitat i evitar les retallades que estàn patint la majoría de centres escolars catalans.

8. Es comenta el tema de la casa okupada aquest dissabte passat després de la minifestació a Barcelona. La casa es troba al carrer Almagro, 2-4 a Barcelona al barri de Verdum, un dels més afectats pels desnonaments.

Havent debatut tot això a la velocidad del rayo, acordem:

1. Reunir l'assemblea dos cops per setmana. Una els dilluns a les 20'00 a les escales del cívic (que acabarem ocupant :-P ) i una segona els dissabtes a les 17'30 al mateix lloc (lo dicho). Totes dues reunions han de facilitar l'acta el més aviat possible.

2. En Quim es compromet a assistir a la propera reunió del CESF (tots els dimecres a les 21'00 al local del Centre, carrer Estricadors) i a aportar tota la informació necessària per a que qui hi vulgui assistir ho pugui fer. Es decideix no participar com a assemblea a fi i efecte de no restar protagonisme al CESF. La Magalí segueix endavant amb la recerca dels propietaris del camí de les Elíes.

3. Es probable que hi asisteixin en Xavi i en Jordi, però caldria que hi anèssin altres persones.

4. En Xavi C. i en Lluis han pogut (finalment) assistir a la reunió de Sabadell i ens faràn partíceps del que s'hi ha parlat en la propera reunió.

5. Es deixa obert per a després de la coordinadora del Vallès Oriental.

6. Es deixa obert.

7. La Magalí repartirà els flyers i esperem notícies també del Dani i la Érika.

8. Es decideix que qualsevol membre de l'assemblea que hi vagi ho pot fer (si així ho vol) com a delegat de l'assemblea.

Acabem la reunió a les 21'30. De moment res més.
Eso es todo amigos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada