11 d’octubre del 2011

ACTA DE L’ASSEMBLEA INDIGNADA DE SANT FELIU DE CODINES (10-10-2011)

Lloc: Centre Cívic
Assistents: Jordi T., Marc, César, Òscar, Anna F., Mercè, Xavi P., Lluís, Quim, Montse
Prenen acta: Marc / Jordi T.

Ordre del dia:
1) Dia i lloc de reunió de l’assemblea
2) Calendari immediat
3) Altres temes pendents

1) Es debat sobre la conveniència o no de canviar l’hora de reunió vist que amb l’arribada de la tardor i els horaris d’hivern els dilluns no hi ha massa quòrum. Es proposa i s’acorda de moment fer una doble convocatòria: d’una banda es manté els dilluns a les 20 hores, ara al Cívic per si ens hem de refugiar del fred; d’altra banda es fa una segona convocatòria setmanal, els dissabtes a les 17 hores, també al Cívic, per facilitar que més gent pugui participar a les assemblees. Aquesta doble convocatòria fa aconsellable que les actes es pengin el més aviat possible a N-1 perquè la gent vagi seguint el fil de les discussions, decisions, debats, etc...

2) Calendari immediat:

12-Octubre (dimecres) – S’ha quedat per fer un tall de carreteres a l’estació de Mollet – Sant Fost a les 11 hores. Qui hi pugui anar de Sant Feliu, es fa una convocatòria a les 10 hores al Cívic.

14-Oct. (divendres) – Es decideix imprimir i enganxar enganxines convocant a la manifestació del dissabte 15 d’octubre a Barcelona. La Mercè n’imprimirà i n’enganxarà algunes pel poble el 13. Divendres 14 quedem a les 22 hores a la plaça. D’altra banda això genera la pregunta de com estem de diners i es fan aportacions voluntàries al pot. Entre el que s’ha reunit i el que té l’Èrika s’haurà de veure quanta pasta tenim.

15-Oct. (dissabte) – Les assembles del Vallès Oriental hem quedat a les 16 hores a Passeig de Gràcia – Aragó per anar plegats. Des de La Llagosta es feia una pancarta unitària. La gent de Sant Feliu quedem a les 12 del matí al Cívic per mirar de preparar cartells, ‘entrepans’, i material divers. Des d’allà ja quedarem per marxar a la tarda cap a Barcelona.

16-Oct. (diumenge) – A les 8 a la plaça hi ha trobada per anar a netejar camins amb el Centre Excursionista. De 10 a 14 hi ha el mercat d’intercanvi que organitza Kaos. Després es decideix fer un dinar popular. De moment es confirma que Jordi T. portarà humus, Xavi P. ous + coses, Lluís beguda...

3) Altres temes pendents:

- Es convoca la comissió de continguts dilluns a les 18 hores al Cívic.
- Cartelleria del Cinefòrum: la fa en Jordi i la paga en Xavi P.
- 20-N: s’escanejaran les signatures (Anna F.) que ja tenim per enviar-les per e-mail de moment als partits polítics del poble amb un escrit recordant-los la petició de reduir al màxim possible els cartells de propaganda electoral. Per a una possible acció conjunta de signatures amb altres pobles, o altres relacionades amb el 20-N, es queda pendent del que es parli a la reunió comarcal del 19.
- El César exposa una mica la seva idea per la xerrada del dimarts 18. Per qui no tingui/trobi el document que va enviar a l’estiu, es penja a l’N-1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada