24 de novembre del 2011

Acta de l'assemblea extraordinària del 19-11-2011

Pren l'acta: Xavi C.

Ordre del dia
1. Qui som? On estem? Cap on anem?
2. Proposta okupació
3. Correu electrònic, N-1, bloc...
4. Torn obert de paraula i propostes

1. Tothom explica per torn com veu la seva disponibilitat i implicació amb l'assemblea, s'expressen inquietuds, idees i opinions i es crea un debat força interessant. Entre les diferents opinions o raons que surten es fa referència a problemes d'horaris (vespres complicat), qui diu que no participarà a les assemblees però sí a accions que sorgeixin. En Quim comenta que caldria algun revulsiu per a l'assemblea i que motivi més gent a apropar-s'hi. També es parla d'ajustar els ritmes assemblearis, i anar convocant les assemblees de l'una per l'altra. També es comenta que caldria que es tornés a reunir la comissió de continguts. En tot cas, el sentiment majoritari és que som els que som, i tot@s volem continuar amb el moviment a Sant Feliu. S'acorda fer la següent assemblea el dilluns 21-11 a les 19.30 al Cívic.

2. Seguint amb la idea del revulsiu, en Quim parla d'estudiar la possible ocupació d'algun espai com podria ser les casernes de la Guàrdia Civil, per oferir espai a possibles desnonats i alhora tenir un espai de referència de l'assemblea. S'analitzen pros i contres, però s'acorda que es creï un grup que estudiï les possibilitats legals, pràctiques, etc., d'una okupació.

3. El Jordi va molt enfeinat i demana que algú segueixi el correu de l'assemblea. En Marc se n'encarregarà a partir d'ara.

4. La Magalí diu que el 21-12 vindrà l'Esther Vives a fer una xerrada sobre la indústria alimentària i la sobirania alimentària.
Es recorda que el dijous 24 hi ha la xerrada de Som Energia al Cívic a les 19 hores.
Es fa la proposta de crear murs d'informació per Sant Feliu per penjar convocatòries i informació (l'Anna F. i el Xavi C. porten aquest grup de treball).
Es parla de crear un banc de temps a Sant Feliu. (Ho estudien Xavi C i qui vulgui afegir-s'hi).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada