20 de novembre del 2011

Tornen el 'Populars'

En Xavi C. ens fa arribar aquest enllaç al bloc 'El proyecto matriz', que il·lustra qui són aquests que ara tornaran a remenar les cireres a l'estat espanyol.

1 comentari:

  1. No és que tornin company, ja hi eren. Una diferència notable. El PSOE és l'altra braç dels feixistes. Les baralles entre ells només és teatre. El partit socialista històric va ser segrestat pels franquistes amb la tutela de la CIA i el finançament de l'oligarquia d'Alemanya. El problema és triple. Estem sotmesos a una oligarquia parasitària espanyola i aquests estan sotmesos a una oligarquia parasitària forània europea i a un imperi sionista. Per tant, primer hem de superar als paràsits d'aquí i després als altres. Van pactar la pervivència de l'oligarquia parasitària espanyola de la dictadura de Franco i de la de l'etapa de la falsa democràcia (els mateixos) a canvi de sotmetre'ls als dictamens de les oligarquies exteriors. És per això que estan atrapats en una xarxa superior. Això ho van fer amb més païssos i van aconseguir que Espanya es convertís en l'escombreria i en la fàbrica química d'Alemanya, tot gràcies als acords inter-oligarquies.
    Per a complementar l'article dels peperos, teniu el dedicat als de la falsa esquerra anomenada PSOE. Afrontar aquesta informació és capital per entendre el nostre present. Del contrari, només divagarem i donarem tombs i tombs sense direcció:

    http://elproyectomatriz.wordpress.com/2011/07/05/partido-socialista-obrero-espanol/

    Comprenent la veritable essència d'ambdos, es pot arribar a comprendre la nostra situació actual. Som esclaus d'una oligarquia que porta governant de continu desde la guerra civil. Així de dur és. Però... el possitiu és que per fi el poble pot entendre les raons de tot allò infame que ha succeït i està succeïnt. Per tant >> hi ha solució i un altre món és possible. Només cal mirar als processos d'emancipació d'Amèrica Llatina.

    Si necessiteu més info, no dubteu en avisar, i amb molt de gust us farem arribar el que necessiteu. Al nostre blog podreu trobar gran quantitat d'informació capital per aquest moment històric que estem vivint de la fi de les falses democràcies. Penseu que l'única sortida que els hi queda és el retorn de les dictadures, i per aquest motiu, es veuran obligats a desplegar un altre cop de timó per a reconduïr la situació. De moment es fa evident que preparen una altra falsa transició amb la supressió de la monarquia paràsita, per a fer-nos veure que passem a una República democràtica, quan en realitat continuaran els mateixos. Això van fer a la transició i amb el 23-F, cops de timó per a reconduir la situació cap a les seves necessitats.
    Si ens anticipem a ells i a les seves agendes, sortirem victoriosos com a poble digne.

    Salut i força companys/es!

    http://elproyectomatriz.wordpress.com

    ResponElimina