6 de setembre del 2011

Acta de l'assemblea del 5 de setembre del 2011

Ha moderat: Andrea

Acta: Marc / Dani

1. COOPERATIVA DE CONSUM: Es vota entre dues possibilitats de data i surt dimecres 7 de 18 a 20 hores per fer la reunió.

2. CONTACTE AMB 15Ms. Es proposa que estaria bé que hi hagués algú de l’assemblea que es pogués dedicar a resumir a les reunions el que passa dins del món del ‘15M’. Hi ha qui diu que això podria ser part de la feina d’extensió, però aquesta comissió ara només és una persona i s’haurà d’anar veient. De moment, per dilluns vinent l’Andrea portarà convocatòries de manis, etc., i s’haurà de continuar parlant del tema.

3. CINEFÒRUM. Es valora i es decideix de continuar fent cinefòrums, ara un cop al mes. Es parla de possibles temes: educació, ‘homenatge a Catalunya2’, també del dia de la setmana per fer-ho... La comissió de comunicació farà dilluns vinent una proposta pels propers mesos. Qui tingui res interessant, ho comuniqui al Xavi Calvo.

4. ASSOCIACIÓ. Es valoren pros i contres. Pros: poder demanar espais, subvencions. Contres: S’ha de passar pel tub encara que sigui simbòlic de seguir un model d’estatuts marcat –president, tresorer, secretari, funcions, drets i deures dels socis, etc-, i potser la gràcia del moviment del 15-M és precisament no ser una cosa tancada. La majoria sembla estar en contra i per tant de moment seguim igual.

5. DOCUMENTAL EVOLVERE. El César explica que el col•lectiu Evolvere podria mirar d’accelerar la producció del documental del 15M per poder d’alguna manera fer-lo públic abans de les eleccions. Entre altres coses hi hauria la possibilitat de col•laborar econòmicament en part del 6000 euros que podria valer la cosa. Des de l’Assemblea es valora difícil poder col•laborar gaire econòmicament, però sí que se’ls hi passaran altres contactes a veure si es pogués fer alguna cosa.

6. JORNADES BROSSA. La comissió de medi ambient ho tornarà a valorar i portarà alguna proposta més concreta de data i acció.

7. ELECCIONS 20-N. Es parla de crear un comitè / comissió / grup de treball de cara a les eleccions, per mirar de reunir signatures per demanar a l’ajuntament que limiti els cartells electorals, per motius ecològics, d’estalvi i que no ens tractin d’idiotes, i altres accions que es puguin pensar. Es fa una primera reunió dimecres a les 8 a la plaça per començar.

8. COMISSIONS. Totes les comissions s’han de retrobar i reiniciar la dinàmica per poder veure com estem.

9. PUNT D’INFORMACIÓ DELS DISSABTES. De moment es valora que hi ha poc material informatiu, que l’últim dia feia una mica de pena i tot. S’ha de mirar de crear material, fulls de signatures, coses que atraguin el públic. En Lluís proposa de fer coses tipus teatral que puguin atraure l’atenció.

10. XERRADES. Es parla de mirar de posar fil a l’agulla a la idea de fer xerrades, jornades de salut, sobirania alimentària, Somenergia... L’Andrea anirà a parlar amb la biblioteca per veure si es podria fer a la sala de dins.

11. MALETA VIATGERA. Se l’emporta la Magalí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada