15 de setembre del 2011

Recollida de signatures contra els cartells de propaganda electoral

Des de l'Assemblea de Gent Indignada de Sant Feliu de Codines s'ha format una comissió anomenada 20-N que es dedicarà a denunciar les coses que ens semblin indignants de la propera campanya electoral. Per començar, iniciem aquesta tarda coincidint amb el pregó de Festa Major una recollida de signatures per demanar que es limiti al màxim el nombre de cartells de propaganda electoral que es pengen al poble. El text a signar és el següent:

Els/les sotasignants sol·liciten que es limiti el màxim possible la presència a la via pública del municipi de Sant Feliu de Codines de tot tipus de propaganda electoral de cara a les eleccions generals del proper 20 de novembre, pels següents motius:
- Pensem que, en un temps on s’estàn donant retallades en sanitat, educació, o serveis socials, la partida per propaganda electoral s’hauria de reduïr dràsticament.
- Considerem que la població de Sant Feliu de Codines tenim moltes altres maneres de trobar la informació sobre les diferents opcions de vot. A més, la propaganda electoral no ens informa en absolut del programa de les diferents opcions de vot, només inclou la cara del candidat i un parell d’eslògans intercanviables.
- No ens agrada que ens tractin com a idiotes, com si el fet de veure quinze vegades seguides la cara d’un candidat pogués decantar el nostre vot. Durant la campanya electoral, voldríem poder caminar tranquils pel carrer.


La idea és recollir signatures durant la Festa Major per lliurar-les a l'Ajuntament el proper dilluns. Al mateix temps, es crearà un manifest obert contra la propaganda electoral perquè tothom que vulgui hi pugui aportar idees, manifest que es publicarà en aquest bloc i a la pàgina de l'assemblea a N-1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada