26 de juliol del 2011

Acta assemblea 25 de juliol del 2011

Secretària: Andrea
Moderadora: Jorgina
Pren acta: Jordi

1.Introducció
-Lectura i aprovació de l'acta anterior.
-Lectura i aprovació de l'ordre del dia.

2. En virtut del nombre de membres presents a l'assemblea que el tema sobre si és convenient o no que l'assemblea es constitueixi associació es debati i/o s'estudiï al setembre. Surt el tema que una associació no pot ser assembleària.

3. Sobre la Manifestació dels dies 23-24 juliol a Madrid. Es comenta que hi ha vídeos/imatges impressionants que s'haurien de veure. Així com també sorprèn el mutisme informatiu sobre el tema.

4.Sobre el punt d'informació: es trasllada, durant l'agost, a l'entrada del centre cívic coincidint amb el Cine-Fòrum.

5.Repartir tríptics informatius del Cine-Fòrum: es decideix que uns en reparteixin a les botigues el dimecres al matí, a les 10h (encarregada: Jorgina) i uns altres el dissabte al matí (10h) a la plaça que hi ha mercat (encarregat: Quim). En ambdós casos es queda a la plaça, al costat del forn dels germans Casas.

6. Sobre els cartells del Cine-Fòrum: en Jordi s'ocupa d'anar-los a buscar a la impremta, així com donar les gràcies pel favor. I la penjada es farà entre en Jordi, en Pol i en Quim.

7.Torn de paraula de les Comissions:
a) Medi Ambient: s'informa que s'ha quedat per parlar sobre la Cooperativa de Consum el dimarts 26 de Juliol a les 18h a casa de l'Erika.
b)Comunicació: exposa el tema de fluxe informatiu de l'assemblea.
c)Continguts: es proposa indexar els continguts de la maleta viatgera a internet (es necessiten els links d'on s'ha extret la informació). Es proposa omplir fulls de reclamacions per la situació que es troba el CAP (Agost té les tardes i caps de setmana tancat; situació de pediatria...): es decideix que en Quim redacti un model de reclamació per poder usar i els indignats individualment aniran al CAP a omplir el full de reclamacions. Aquest model escrit per en Quim es demana que es posi al punt d'informació (ara els dijous al vespre al centre cívic).

8. Torn lliure de paraula:
-Xavi: exposa si l'Assemblea d'Indignats s'ha de posicionar sobre els desnonaments. Es decideix, per ara, ser curosos i informar-se bé abans de posicionar-nos en cada cas.
-Andrea: demana que se li faci entrega de 2 còpies de qualsevol document definitiu (cartells, tríptics...) que l'Assemblea o les Comissions generin per a la seva conservació.
-Dani: insisteix amb la puntualitat. Les Assemblees començaran a les 20h en punt.
-Quim: proposa que l'assemblea faci una baixada de llits. Enviar mails a veure qui s'hi apunta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada